Det finnes ikke noe vakrere enn den intimitet, kommunikasjon og tillit som denne typen erfaring kan tilby dere begge. For mange par har slik helbredelse hatt stor betydning for deres kjærlighetsliv.

 
 

Storartet elskov er som en livets eliksir.

 

 
healing-og-avslapning-gjennom-par-tantrisk-massasje.jpg

Det legger til smak og fylde mer enn man kan fatte og effektene vil bli følt langt utover soverommet ditt.

Massasjen vil finne sted i en vakker og intim atmosfære. Vi vil forsiktig stimulere alle dine sanser gjennom helbredende aromaterapi, dempet lys, sensuell musikk og vakker berøring. Massasjen er intuitiv, hjerte sentrert og nærende. Den vil variere fra person til person og over tid, avhengig av behov.

 
par-massasjeterapi-i-en-intim-atmosfaere-i-oslo.jpg

Vi tilbyr også yoni (vaginal) og lingam (penis) massasje som en del av vår tantriske terapi. På same måte som andre deler av kroppen, trenger også våre intime deler massasje for å slappe av og helbredes. Både yoni (vagina) og lingam (penis) lagrer stress og blokkerte følelser, og massasjen bidrar til å frigjøre denne blokkerte energien. Vårt mål er å løsne det og hjelpe deg med å utvide gleden i hele kroppen. Ikke vær redd for å føle seksuell opphisselse under massasjen.

 

velg tantrisk massasje
~ FOR PAR ~

Peaceful Ocean

2 600,- Kr

 

 

Peaceful Ocean er en invitasjon til en spennende reise til den ultimate paropplevelsen og innebærer stor intimitet og kontakt mellom partnerne. Denne typen massasje har potensial til å forandre sensualiteten i forholdet deres for alltid. Det vil tenne din seksuelle gnist på nytt mens du skaper en dyp felles opplevelse.

Deep OCEAN

3 400,- Kr

 

 

I tillegg til Peaceful Ocean, har vi I denne massasjen mer tid til å jobbe med din sensuelle intimitet, til å spille på og utforske din erotiske energi. Vi vil også fokusere på noen av kroppsdelene som trenger mer omsorg og oppmerksomhet, avhengig av dine behov.

Ocean Within

4 400,- Kr

 

 

En deluxe sensuell og helbredende massasje. En ren nytelse av en opplevelse. I tillegg til Deep Ocean, vil dere i denne massasjen motta mange ytterligere helende kjærtegn og kropp til kropp berøring, og vi kan gi deg tips og teknikker du kan bruke på hverandre senere. Ikke bare vil vår massasje øke deres soveromsrepertoar, men det kan skape en helt ny dimensjon til forholdet ditt.