Menn kommer til tantrisk massasje av en rekke grunner: De kan være på utkikk etter hjelp til å kontrollere ejakulasjon eller har opplevd ereksjonsproblemer. De kan også være på utkikk etter en dypere forbindelse til deres fysiske og følelsesmessige kropp eller bare slappe av og hengi seg til en dyp sensuell kropp til kropp massasje. Dette er noen av grunnene til å bestille en massasje hos oss.

 
 

Vår intensjon er å få deg til å føle deg spesiell!

 

 
dypt-sensuell-body-to-body-massasje-for-avslapning.jpg

Å skape et rom hvor du kan få en genuin opplevelse av å motta - uten vurderinger, uten forventninger, uten å måtte prestere. Du er bra nok akkurat slik du er. Her vil du bli i stand til å komme i kontakt med kroppen din og de ubegrensede mulighetene for nytelse den inneholder. Du vil forlate studioet lettere, mer åpen og mer tilstede i kroppen din.

Massasjen vil finne sted i en vakker og intim atmosfære. Vi vil forsiktig stimulere alle dine sanser gjennom helbredende aromaterapi, dempet belysning, sensuell musikk og vakker berøring. Massasjen er intuitiv, hjerte sentrert og nærende. De vil variere fra person til person og over tid, avhengig av dine behov.

 

En naturlig del av den tantriske massasjen er også lingam massasje

 

 
lingam-massasje-for-healing-og-avslapping.jpg

På same måte som andre deler av kroppen, trenger også våre intime deler massasje for å slappe av og helbredes. Både yoni (vagina) og lingam (penis) lagrer stress og blokkerte følelser, og massasjen bidrar til å frigjøre denne blokkerte energien. Vårt mål er ikke å gjøre deg kåt eller å opphisse deg til utløsning, selv om arbeid med erotisk energi kan bringe opp ulike opplevelser, men å hjelpe deg å utvide nytelsen i hele kroppen. Det er ingen skam å ha ereksjon eller å føle seksuell opphisselse under massasjen.

Hvis du ikke ønsker lingam massasje, vil du få mer tid dedikert til resten av kroppen din.

 

Velg tantrisk massasje
~ FOR MENN  ~

Peaceful Ocean

1 300,- Kr

 

 

Denne massasjen inneholder lingam massasje og er en invitasjon til å overgi seg til gleden av å motta uten skamfølelse, og dra nytte av de helbredende effekter som en integrert massasje kan tilby.

Deep Ocean

1 700,- Kr

 

 

I tillegg til Peaceful Ocean vil vi i denne massasjen ha mer tid til å leke og utforske. Vi vil fokusere på noen av kroppsdelene som trenger mer omsorg og oppmerksomhet, avhengig av dine behov.

Ocean Within

2 200,- Kr

 

 

En deluxe sensuell og helbredende massasje. En ren nytelse av en opplevelse. I tillegg til Deep Ocean vil du motta mange ytterligere helende kjærtegn og kropp til kropp berøring.