Det å erkjenne hva som virkelig er DIN glede, lengsel og respons på tilknytning og intimitet krever at du går gjennom generasjoner av undertrykkelse og kondisjonering. Men du er ikke et offer. Ikke noe av dette er sterkere enn din ånd og ditt hjerte. Du kan oppleve dyp følelsesmessig, åndelig og seksuell tilfredsstillelse ved å integrere din seksuelle energi med din kropp, hjerte, sinn og sjel.

 
 

Det er på tide å komme hjem til deg selv

 

 
integrere-din-seksuelle-energi-med-din-kropp-sinn-hjerte-sjel.jpg

På tide igjen å tillate deg å føle den seksuelle energien som strømmer gjennom kroppen din, fri for undertrykkelse, skam, frykt, skyld eller fornektelse. Vende tilbake til ditt sanne vesen. I det du gjør det, vil du ikke lenger så lett kunne bli kontrollert eller manipulert. Din tendens til alltid å gjøre andre til lags vil reduseres. Frykten for å bli sett slik du er, følelsen av ensomhet, følelsen av meningsløshet i livet ditt eller følelsen av at du ikke er god nok, vil svekkes.

På The Ocean vil vi tilby et rom hvor du virkelig kan høre, forstå og ta vare på kroppens ønsker - uten å føle presset for å tilfredsstille din partner. Vi ønsker deg velkommen og aksepterer deg som du er, uten å dømme). Du kan slipp deg dypere inn i deg selv og la deg selv motta sensuell kjærlig berøring som kvinne, fra en kvinne.

 

Massasjen vil finne sted i en vakker og intim atmosfære.

 

 
yoni-massasje-tantrisk-terapi-for-healing-og-avslapping.jpg

Vi vil forsiktig stimulere alle dine sanser gjennom helbredende aromaterapi, dempet belysning, sensuell musikk og vakker berøring. Massasjen er intuitiv, hjertesentrert og nærende. De vil variere fra person til person og over tid, avhengig av dine behov.

Vi tilbyr også yoni (vaginal) massasje som en del av vår tantriske terapi. På same måte som andre deler av kroppen, trenger også våre intime deler massasje for å slappe av og helbredes. Både yoni (vagina) og lingam (penis) lagrer stress og blokkerte følelser, og massasjen bidrar til å frigjøre denne stagnerende energien. Vårt mål er å løsne det og hjelpe deg med å utvide gleden i hele kroppen. Ikke vær redd for å bli opphisset eller til og med få orgasme under massasjen.

 

Yoni massasje

 

 

Yoni massasje har en dyp helbredende effekt og bidrar til å fjerne blokkeringer og frigjøre toksiner for å øke blodstrømmen til seksuelle organer. Økt blodomløp betyr god hormonbalanse som kan beskytte deg mot mange helseproblemer som hukommelsestap, dårlig sirkulasjon, ryggsmerter, cellulitter, lav libido, overgangsalder. Det bidrar også til å frigjøre tidligere traumer og følelser lagret i din yoni (vagina), smertefull menstruasjon eller smertefullt samleie, etc.

I begynnelsen kan du oppleve yoni massasje litt traumatisk på grunn av frykt og skam, men de følgende øktene vil være mer behagelige, etter hvert som du begynner å fjerne lag av negative følelser i yoni. Du vil gradvis koble til din sensualitet og livskraft.

 

velg tantrisk massasje
~ FOR KVINNER ~

Peaceful Ocean

1 300,- Kr

 

 

Denne tantriske massasjen er dedikert til de med en yoni (vagina). Vi bruker avslappende, lange, luksuriøse berøringer for å stimulere og vekke hele kroppen, sammen med pusteteknikker og grunnleggende tantra visualisering for å berolige sinnet. Etter hvert retter vi fokus mot vagina, behandler henne med mild og kjærlig berøring, både utvendig og innvendig.

Deep Ocean

1 700,- Kr

 

 

I tillegg til Peaceful Ocean vil vi i denne massasjen ha mer tid til å leke og utforske, vi vil fokusere på noen av kroppsdelene som trenger mer omsorg og oppmerksomhet, avhengig av dine behov.

Ocean Within

2 200,- Kr

 

 

En deluxe sensuell og helbredende massasje. En spesiell opplevelse av intens nytelse. I tillegg til Deep Ocean inneholder den ekstra varm, delikat kroppskontakt. Denne kombinasjonen av mykhet og sensualitet har en stor helbredende virkning på kroppen, og hjelper den til å tilpasse seg nye og sunne mønstre relatert til seksualitet.