Så mange mennesker i denne moderne verden har ikke kontakt med sine kropper eller med hverandre. Det vi egentlig hungrer etter er dyp intimitet, dyp forbindelse med andre mennesker og med oss selv. Så mange mennesker er fanget i hodet i stedet for å være i stand til virkelig å være til stede i sine kropper.

 
 

HVORFOR THE OCEAN?

 

 

Fordi vann minner oss om vår sanne natur. Det minner oss om at vi er følelsesmessige, intuitive, sensuelle vesener, og det inviterer oss til å bringe oppmerksomhet dit vi har frosset, begravet, løsrevet oss fra eller holdt tilbake strømmen av våre følelser. Det inviterer oss til å legge merke til hvor vi trakk oss tilbake seg fra selve livet. Det inviterer oss til å åpne opp for våre livserfaringer og sensuelle flyt. Det er faktisk ingenting som må gjøres. Bare vær.

 

Kom inn i The Ocean!

 

 
seksuelle-traumer-kan-gi-dype-folelser-av-skam.jpg

Vi har blitt lært å skamme seg over det mest naturlige for oss - vår seksualitet. Vår sensualitet. Seksualitet har mye skam i seg. Skam er det som fremfor alt hindrer oss i vår utvikling. Vi har skam knyttet til kroppen vår, våre følelser, vår sårbarhet. All skammen får oss til å leve et lite liv, et liv i svart og hvitt. En del av helbredelsesprosessen med hensyn til vår seksualitet er å forstå vårt seksuelle mønster utviklet i tidlig barndom.

Det seksuelle mønsteret består av de første meldingene og erfaringene vi hadde rundt sex og skam spiller alltid en stor rolle i dette mønsteret. Både kvinner og menn har opplevd en form for seksuelt traume og misbruk i barndommen, og de kan ha dype følelser av skam. Tantra og tantrisk massasje er et veldig virkningsfullt verktøy for å arbeide med det seksuelle mønsteret.

 

tantra hjelper deg å få kontakt på et sinn–kropp–ånd nivå

 

 
tantrisk-massasje-hjelper-deg-a-fa-kontakt-med-din-kropp-og-sensualitet.jpg

Det handler om å komme seg ut av hodet og tilbake i kroppen, våkne opp gjennom alle dine sanser og virkelig lære og leve dette saftige livet og hvordan du kan lene deg inn i din lengsel og sensualitet, dine relasjoner og din intimitet. Det å se det magiske i alt dette.

Her på The Ocean vil vi vise deg hvordan du gjenkjenner disse mønstrene som holder deg liten, slik at du begynner å jobbe med din helbredelsesprosess.

Det å være i stand til å frigjøre skamfølelse på en trygg og sunn måte uten å oppleve re-traumatisering er en av nøklene til å ha et positivt seksuelt forhold til deg selv og din partner.

Ved hjelp av tantra massasje mottatt på en trygg og ikke dømmende måte, er du et skritt nærmere en fullstendig opplevelse av din sensualitet.

 

Vår tantriske massasje

 

 

Vår tantriske massasje er en kombinasjon av terapeutisk massasje, dyp sensuell massasje og berøring, energi og chakra arbeid, tantriske teknikker som Kundalini rocking, toning og chakra pusting. Vi involverer alle dine sanser, arbeider med din erotiske energi; din fysiske, følelsesmessige og åndelige kropp. Formålet med vår massasje er å åpne opp alle veiene, leddene, energisentrene, slik at blodet og energien begynner å strømme fritt igjen.

Dette gjør at du kan koble til kroppen din og din sensualitet. Under massasjen kan noen oppleve en oppvåkning av seksuelle energi som strømmer opp gjennom ryggraden, gjennom alle chakraene og fyller hele kroppen. Dette kalles en orgasme i hele kroppen, og lar deg føle deg energisk og euforisk i timer, dager og til og med uker.