Tantra er det store JA til livet.

 

 

Den avviser ikke noe. Tantra er en fullstendig nedsenking av sinn, kropp og sjel til en lykksalig indre reise til dette magiske riket, kalt livet.

Noen av de viktigste prinsippene for tantra inkluderer opplevelsen av en selv som en bro mellom kropp og ånd og erfaringen om at vi, på samme måte som en fysisk kropp, også har en energisk kropp, som vi kan koble til det hav av livsenergi som omgir oss.

 

hellig tempel av ånden

 

 

I tantra ses kroppen som et hellig tempel av ånden. Det å spille med sensualiteten og den erotiske energien leder oss til opplevelser av utvidede tilstander av bevissthet.

tantrisk-beroring-har-potensial-til-a-lede-oss-inn-i-en-tilstand-av-meditasjon.jpg

I tantra kan berøringen være en utrolig form for meditasjon. Berøringen er et magisk "verktøy" som vanligvis ikke er gitt nok oppmerksomhet. Det å berøre en annen er samtidig punktet hvor den indre og ytre verden møtes. En forening av to. Møtet mellom to levende vesener. Når vi blir klar over berøringen blir vi straks trukket inn til her og nå. Hvis berøringen virkelig når en, har den kraft til å tømme sinnet vårt for tanker og føre oss til den lykkelige tilstanden kjent som no-mind.

Den tantriske berøringen har potensial til å lede oss inn i en tilstand av meditasjon. Det er imidlertid verdt å legge til at ikke alle berøringer har en slik ekstatisk og lykksalig effekt. Faktisk kan noen berøringer være traumatiske og skadelige. Så hva er det som gjør en berøring til “Guds tantriske berøring?”

 

HVA ER TANTRISK MASSASJE?

 

 

På et fysisk og energisk nivå er den tantriske massasjen en sensuell full kroppsmassasje som er kjent for å støtte kroppens restituerende evne til å fungere optimalt ved å nære blodstrømmen, sirkulasjonen og livskraften. Hvis din energi er forstyrret eller blokkert, er du mindre motstandsdyktig, du føler deg stresset, dine relasjoner kan bli lidende og til og med din økonomi kan forverres. Over tid fører dette til dårlig helse; du kan oppleve følelsesmessige og psykiske problemer, lav libido, fysisk smerte og tap av og glede.

Ved å frigjøre seksuell og vital energi kan du få tilgang til alle nivåer i kroppen, og oppnå en mer helhetlig helbredelse med langvarige positive effekter. Du lærer å være mer i kontakt med kroppen og pusten din i en dyp, avslappet tilstand, revitalisere og forynge kroppen din, frigjøre traumer, lindre fysisk spenning og skape mer orgasmisk oppmerksomhet.

tantra-hjelper-til-a-fornye-kroppen-din-forloser-traumer-og-skaper-orgasmisk-bevissthet.jpg

På samme måte som tantra, er det mange misforståelser om "tantra massasje". Mange mennesker tenker på det som en massasje med en "happy ending" eller seksuell utløsning. Det er også mange som kaller deres massasje "tantra massasje" og tilbyr "happy endings", så en slik oppfatning hos mange er ikke overraskende. Imidlertid har tantra massasje en mye dypere og grunnleggende rolle. En massasje som gis bare for seksuell nytelse burde heller kalles en "erotisk massasje".

Den gamle tantriske teksten fra Vigyan Bhairav Tantra inkluderer berøringsmeditasjon som en metode for oppvåkning. Tantra er foreningen av motsetninger, møtet mellom yin og yang. Ikke bare møtet, men også den guddommelige foreningen som tar oss ut over den tilsynelatende adskillelsen.

 

En tantra massasje inkluderer både yin avslappende energier og yang stimulerende energier. 

 

 

Tantra massasje er en invitasjon til "forening" gjennom en kroppslig form, gjennom berøring, gjennom sansene og gjennom strømmer av energi. Tantramassasje skiller seg fra en vanlig massasje blant annet ved at både yin-feminin og yang-maskulin energi i oss aktiveres. En standardmassasje fokuserer bare på yin-energien - avslapningsenergien. En tantra massasje inkluderer både yin avslappende energier og yang stimulerende energier. En tantrisk massasje veksler mellom avslapning og stimulering. Dette møtet med polariteter vil bringe glede og en dyp følelse av fred og helhet. Under en tantra massasje kan noen mennesker oppleve orgasmer i hele kroppen uten å være seksuelt stimulert og uten å ta klærne av - selv om orgasme ikke er et mål i tantra massasje.

under-tantra-massasje-opplever-noen-full-body-orgasme.jpg

Det er imidlertid bedre å forene seksuelle organer med resten av kroppen. Folk pleier å behandle sine seksuelle organer som separate, skille dem energetisk fra resten av kroppen. Integrering av kjønnsorganene med resten av kroppen bidrar til å forene seksuell energi med som strømmer gjennom oss. Du bør ikke bekymre deg hvis du ikke har en orgasmisk opplevelse under tantrisk massasje, du vil likevel oppdage at det er en forskjell i måten du føler etterpå og hvordan energien flyter i deg. Genitalmassasje eller lingam (penis) og yoni (vagina) massasje kan hjelpe med å erkjenne og frigjøre tidligere seksuelle traumer.

 

Den tantriske terapeuten vil ikke "helbrede" deg, men vil støtte din helbredende reise

 

 

En viktig del av de helbredende fordelene med tantra massasje er å la deg selv være eller overgi deg i dette trygge rommet. "Trygt" betyr å forstå og akseptere grensene, hvor terapeuten er en terapeut og ikke en elsker. Terapeuten vil rett og slett holde en trygg plass for deg og observere strømmen av seksuell energi på en ikke-fordømmende måte. Dette gir deg muligheten til å overgi deg og få tilgang til dine mest sårbare deler.